Sesongens meny
LETTRØKT TORSK
savoykålsalat med koriander og sesam, sitronmajones og bringebærvinaigrette
OVNSBAKT HARDANGERØRRET
glasert fennikel og syltet agurk, ristet hvitløksmajones og ovnsbakte poteter
BRAISERT OKSEKJAKE
mandelpotetkrem, salat på norske epler og burgundsaus
JÆROST FRA VOLL OG FRANSK MUNSTER
pære- og rosinkompott, appelsin- og chilikompott og frukt- og nøttebrød
FIKENCLAFOUTIS MED AMARETTO
aprikoskompott med lime, havrestrøssel og hvit sjokoladeis
SESONGENS 4-RETTER, KR 560,-
Forrett, kjøtt eller fisk hovedrett, ost og dessert.
SESONGENS 3-RETTER, KR 495,-
Kjøtt eller fisk hovedrett og dine to valg blandt de andre tre rettene.
SESONGENS 2-RETTER, KR 380,-
Kjøtt eller fisk hovedrett og forrett, ost eller dessert.
SESONGENS HOVEDRETT, KR 270,-